9 Aralık 2013 Pazartesi

Park Yatak Aldık ve Kurduk Çok Mutluyuz, Çok :)

Bebeklerin karyolasını hala almadık. Öncelikle büyük bir park yatak almaya karar verdik. Bebeklerin eve gelişinden sonra ilk 3 ay onları odamızda tutmak istiyoruz.. Tabi tek bir büyük park patak bu iş için yeterli olacaktır.

Belki sağlıkla doğmalarından sonra İstanbul dışına yaptığımız küçük seyehatler de park patağımızı bebek karyolası niyetine yanımızda götürürüz. Bakalım, şimdilik hayal bunlar.

Odamızın renklerine uyması için Beyaz, gri, siyah dışında fazla renkli olmasını istemiyorduk. Tabi 3 bebek için kullanacağımız için büyük olması da gerekiyordu. Araştırmalarımız sonucunda gittigidiyor.com sitesinden PAPETTO OP08 76*120 OYUN PARKI (250TL) karar kıldık. Gene aynı siteden Papetto'nun 76*120 (30-50 TL)  lik oyun parkı yatağını aldık.

Özellikleri:
-76*120 Boyutunda
- Bir kaç dakika içinde katlanıp, taşıma çantasına konabiliyor.
-Boy ölçme ve alt değiştirme tablası var ama heralde 3 bebek yatarken bu birinin üstüne gelecektir, üstünde kullanamayacağız.
-Uyduruk bir şemsiyesi var, gereksiz gibi geldi bana.
-Yanında gözler var.
-Üstünde müzikli sesli bir dönence geldi. Bu dönenceye takmamız için 6 adet oyuncak geldi.



Kurulumu için youtube videosunu izledik ve zorlanmadan kurduk.

Bu büyüklükte başka bir oyun parkı olmadığı için ve Hepsiburada sitesinden okuduğumuz olumlu yorumlar nedeniyle tercih ettik, kaliteli görünüyor, tavsiye ederiz.

Sevgiler,
Üçüz Babası Adayı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder