12 Ekim 2013 Cumartesi

11 Ekim 2013 cuma

Bu sabah hastaneye kan vermeye gittim. Alınan 3 tup kanda, kan sayımı, tiroit vs gibi degerlerin son durumuna bakılacak. İlerleyen haftalar için bu değerlerin takibi çok önemliymiş. Sonuçları pazartesi günü alacağız. O gun doktor kontrolümde var zaten. Umarım hersey yolundadır, kuzularım sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.
Tahlil yaptırmak için dün kendi evime gectim, 2-3 evde kalıp tekrar Tarabya'ya döneceğim. Bayram boyuda orda olacağım, bayramdan sonrada yeni evimize taşınmaya başlarız artık.
Bu arada dün Göztepe/Ünalan mah.de bebek mobilyaları imalatı ve satışı yapan bir mobilyacıya gittik. Cok güzel mobilyalar vardı. 3 adet 70x130 sallanan karyola, 1 şifonyer, 1 adet 4 kapılı çok şık dolap için 4500 tl fiyat çıkardılar. Bizim için güzel bir seçenek oldu.
1 hafta yatak istiratinden sonra 2 gundur kısa kısada olsa dışarıda olmak çok iyi geldi bana. Hatta bugün farkettimki bel ağrım ve midemdeki acı veren baskı azalmış. Az da olsa hareket iyi geliyor demek ama yinede abartmamak lazım. Sanki yine mide bulantılarım başlayacak gibi. Bu ay reflü başlıyormuş zaten. Az ve sık yemek lazım.
Kuzularımın hareketleri sıklaştı. Sağdan, soldan, üstten, alttan tekmeler yiyorum.
Bu ay sese duyarlı oluyorlarmış, babaları onlara klasik müzik dinletiyor arabada.
Son durumlar işte böyle:))

Sevgiler,
Üçüz Annesi Adayı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder