1 Ekim 2013 Salı

Neşe Erberk'le Buluşma

Fatih'in uzun zamandır yeni bir iş kurmak fikri vardı. Üçüzlerimizin olacağını öğrendiğimizde doğacak ihtiyaçtan olsa gerek anaokulu fikri bize sıcak gelmeye başladı. Ayrıca önümüzde bir üçüz annesi olan ve üçüzlerinden sonra anaokulu açan Neşe Erberk gibi bir örnekte vardı. Bilgi almak için randevu almıştık bugün Etiler'deki yerlerine kısa bir ziyaret yaptık. Neşe hanım bizimle görüştü. Anaokulu konusundan çok üçüzleri, hamilelik süreci ve bakımlarıyla ilgili konuştuk. Çok rahat bir hamilelik geçirmiş, 6,5 aya kadar çalışmış daha sonra doktorunun baskısıyla ev istiratine başlamış ve 34. haftada Amerika'da doğum yapmış. Bebekleri kuvezde kalmamış, bakımları konusundada ailesi yardımcı olmuş. En önemli şeyin rahat olmak ve çok iyi beslenmek olduğunu söyledi, abartmadan paniklemeden çok keyifli geçir bu süreci dedi. Bu süreçten geçmiş deneyimli bir anneyle bire bir konuşmak çok iyi oldu, merak ettiğim bir çok şeyi sorup öğrenmiş oldum.
Anaokulu konusundada gerekli bilgileri aldık. Bu konuda hevesliyiz bakalım, uygun bir yer bulabilirsek bu işe gireceğiz inşallah.

22. haftada üçüzler kendini bende hem fiziken hemde enerji olarak baya baya belli etmeye başladı artık.
Artan bel ağrım kalçama vurmaya başladı, sağ göğüs kafesim altında batmalar başladı, artık çok fazla hareket edemiyorum çok çabuk yoruluyorum. Karnımda git gide büyüyor. Macera şimdi başlıyor:)

Sevgiler,
Üçüz Annesi Adayı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder